Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetens förbannelse




Ömheten tar för stor plats i min själ

Jag kan inte längre hata


Det var så lätt en gång i tiden att hata

Men ömheten ville annat


Numer bejakar jag min lilla pojke

Som enträget vill vara kvar

I min själ


Trygg




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-19 20:54



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så klok text.
2015-01-20

  Bibbi VIP
Gott.
2015-01-20

  Connie
Du skriver dig in i mitt hjärta!
2015-01-20

    ej medlem längre
låter bra… som om någon slags utveckling...
2015-01-20

    Sefarge VIP
Insiktsfull
Innerlig
Dikt.
Som berör!!
Tack.
2015-01-20

  aol
Verkligen ömt vackert sant berörande,för hat ger tomhet,
2015-01-19

  bumerang
Värme, - från text och bild
rakt in i läsarens hjärta.
Så underbart!!
Underbart!!
Kram!!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt