Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leonard Cohen. Waiting for the miracle. Från albumet "The Future".


Väntar på mirakel

Min älskling, jag har väntat

Jag har väntat natt och dag

Jag såg inte hur tiden gick

Medan halva livet försvann väntade jag

 

Det var gott om inviter

Och jag fick några från dig

Men jag satt och väntade på undret

På undret som skulle ske mig

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Connie
Läst 345 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-01-20 09:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra översättning av tänkvärda ord...
2015-01-22

  Johan-70
Stark i sin känsla.
2015-01-21

  Annie b'larsson VIP
Jag tror det är praktiskt taget ordagrant, men jag kan inte säga säkert. Det är en fin översättning av en fantatisk låt. Jag har skivan.
2015-01-21

    ej medlem längre
En känsla som är stark och verklig
2015-01-20

  ULJO
Tänkvärda rader
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Bra skrivet! (Ja har inte hört originaltexten, så ja kan inte
jämföra)
2015-01-20

  louisegirl
Längtansfull i känsla.. <3
Tänkvärd fin text!
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-20

  Carl Mikael Fäldt
Du skriver i Leonards anda, vilket passar dig tror jag!

Att citera min favoritpoet med lyckat resultat,är en bedrift;)

Stort tack för att jag fick läsa!
2015-01-20

  Ingrid Trolle
Ibland kan ett under ske
men myckel sällan mirakel.
Du har ett rikt känsloliv och
beskriver det så väl, kära
vän. Önskar dig allt väl.
2015-01-20

  Lars Hedlin
Du skriver med stor inlevelse!
2015-01-20

  älvdans
gillar .... läser å tar in undrets känsla väntan...
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie