Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi behöver.

När det inte får plats i själen, när inte hjärtat räcker till.
När gråten stockar sig i halsen, när tårarna bara flöda vill.
När känslorna blir för stora, när tankarna rinner över.
Är det vila eller springa vilt, vad är det då vi behöver ?
Kanske landa en liten stund, bara våga finnas till.
Se i stunden i din längtan, bara göra precis just vad du vill.
Våga älska våga mista, våga älska just nu och då.
Låt din tanke tala och låt dig känna, låt din själ din lycka nå.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis