Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min finaste ...

 

 

 

 

 

En tårögd blomma

vidrör hans själ på djupet

ömma ord skriven

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 441 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-24 19:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2015-01-28

  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2015-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar haiku!
2015-01-25

  Quasimodo
Berörande och nära till känslan!
2015-01-24

    ej medlem längre
Åh, så vackert. Du berör!

2015-01-24

  Teija Majava VIP
Vackert! :)
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Vacker, känslofull text!
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One