Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på Google!


Right beside my beating heart!

Little escapes in mind

Traveling to a special place

 

Downloading the essence of life

Long living vibrations floating out

 

Join me in the warmth of our souls

Come in for a hug or more

 

In my sanctuary everybody has a place

Right beside my beating heart

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-21 10:26



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så full av liv helt underbar
2015-01-22

    ej medlem längre
Beautiful.
2015-01-22

  Sturesdotter
A beating heart är helt oemotståndligt.

Fin rytm, varmt budskap och innerlighet.
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Så vackert och
varmt skaldat.
Inom
2015-01-21

  bumerang

Jag tror dig.
Texten är övertygande.
Kram
2015-01-21

  Fem hjärtan VIP
Så varm och helt underbart skaldat!
2015-01-21

  amanda_panda
Välkomnande och väldigt
varm text. Tycker mkt om!
2015-01-21

  ULJO
briljant skaldat
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Bra på kramens da!
2015-01-21

  Rise Little One
Wonderful poem <3
2015-01-21

    ej medlem längre
Berörande är din fina text.
2015-01-21

  Angel of love
Underbar värme i hela texten.
2015-01-21

  Teresia Ridell
Välkommande, varmt och mycket vackert!!
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
O, så fint!
Tycker om.
2015-01-21

  louisegirl
Varmt och ömt i känsla..
Underbar!
2015-01-21

    ADI Nehlin
vackert!
2015-01-21

  Magdalena Eriksson VIP
Vänlig text. Vänlighet är ganska ovanligt.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin