Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han bryr sig inte

han kommer och går som han vill
han vet att han kan göra de

jag är maktlös jag trampar på mig själv
snälla säg ifrån

raybans och brunt underbart jävla hår
jag klarar det inte han är mitt heroin,

en lagom stor dos till helgen gör sig perfekt
för någon som vill ha ett miserabelt liv

inne kl 03; han säger att han saknat mig
ute kl 07; innan jag vaknat

inte ens en lapp
inte ens en jävla lapp med en jävla ursäkt




Bunden vers av Olivijaas
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivijaas
Olivijaas