Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

springer

hjärtat i halsen -
som jag sprungit.
genom hela livet,
aldrig har jag stått stilla
hetsat,
kutat i and-nöd,
ett långt jävla marathon.
jag sprang för att tillslut få stå still,
jag sprang för att aldrig komma ikapp mig själv,
mina hjärnspöken
och min ångest.
jag sprang för att inte dö.




Fri vers av Olivijaas
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-10 21:13



Bookmark and Share


    AmandaB
Kan verkligen känna igen mig i känslan!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Olivijaas
Olivijaas