Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biltog

Biltog
i smältvattnet från älven
Blåfrusna fötter
skjuter upp från vattenytan
Dödsskri
från anlete med döda ögon
översvämmar tystnaden
Han tillhör jorden. Numera




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-01-22 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson