Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes nej är nej

Jordspråk under naglarna 

är som ett äventyr

i lustgården

 

Att odla ett stycke jord

är något mer än att få fram mat

det är också att odla människan i sig

 

Vårgrävningen är som ett hett kärleksmöte

men kom ihåg naturen förlåter inga misstag

Hennes nej är nej och hennes ja är ja

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 417 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-01-22 03:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra ordbruk
om jordbruk.

PS: Titeln överraskade!
2015-01-22

    ej medlem längre
Hon säger nog oftare nej än ja nu...
2015-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
..."att odla människan i sig"...
jaa, verkligen...så bra...
2015-01-22

    ej medlem längre
En väl formulerad text..med mycket mening!
2015-01-22

  Lars Hedlin
JA precis så...Mycket bra!
2015-01-22

  Björn Donobauer
Va? Hennes också?
2015-01-22

  Onomatoprofet VIP
jordnära kan man säga.
2015-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet!
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Det gäller att
odla rätt
Väl skaldat
2015-01-22

    ej medlem längre
Vers 2 är guld!
2015-01-22

  ULJO
Väl förmedlat
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie