Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörker och ljus







Vill

vara vid din sida

när du går genom mörkret



Vill

hålla om dig

medan du vänjer dig vid ljuset



Vill

ta dig i handen

fortsätta gå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-01-22 10:25



Bookmark and Share


  ~Snöflinga~
Så vackert att jag får rysningar <3
2015-01-31

  Teresia Ridell
Så enkelt och ändå inte alls självklart, att någon verkligen kan, orkar och vill. fin styrka i dina ord !
2015-01-24

  Connie
En mycket vacker text med flera bottnar! Tycker mycket om!
2015-01-24

  ULJO
Briljant skrivet
2015-01-22

    ej medlem längre
Bara en verklig vän skriver så ömt och fint!
2015-01-22

  walborg
Innerligt fint
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Bra och fint skrivet.
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Fint omfamnande
text med fortsätta gå
2015-01-22

    ADI Nehlin
fint och berörande
2015-01-22

  Linda CH VIP
Bedårande fint!
2015-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin text...
2015-01-22

  Åsa Njunjes
Åh så fint jag myser inuti under denna texts efterklang.
2015-01-22

  bittemi VIP
Fantastiskt fin text!
2015-01-22

    ej medlem längre
Magiskt fint, för nu, för alltid, för evigt..
2015-01-22

    ej medlem längre
Makalös text som säger så mycket.
2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord och enkelhet fångar du livet.
2015-01-22

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2015-01-22

    ej medlem längre
Magiskt värmande och vackert ...
2015-01-22

    ej medlem längre
Ren fin text som förmedlar det vackra.
Sånt imponerar på mig som oftast kämpar med att våga tro på det sett till hur allt ser ut.
2015-01-22

  louisegirl
Att stötta i alla lägen <3
Bra skrivet!
2015-01-22

    ej medlem längre
Det magiska ordet: fortsätta.
Du är bra på att fånga enkelheten, klarheten.
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP