Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är ifrån google!


Ta vara på den stilla stunden!

Lev ditt liv här och nu

Sluta oroa dig för framtiden

 

Ta vara på den stilla stunden

Öppna din varma famn för att berika

 

Välkomna alltid den kärlek som blir dig given

Lev älska och känn…..

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 357 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-01-22 10:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt Lars!!
Älska o låt dig Älskas för stunden!!
Underbar text, poem!! Gillar!!
2015-01-25

  Alysse VIP
Varmt, hjärtligt och underbart skrivet!
2015-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord att ta till
om står rådvill!
2015-01-25

  Angel of love
Sanna vackra ord att ta till sig.
2015-01-23

  agneta pichler
Tack för din text
Som påminner mig
Om livets viktiga..
2015-01-23

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet. Så bör man alltid tänka och bete sig. :)
2015-01-23

  ULJO
Kloka ord
2015-01-22

  Teresia Ridell
Mm..så svårt men så rätt !
Visa ord på pränt !
2015-01-22

  amanda_panda
Sanna dina ord! :)
2015-01-22

  Margit Grell
En sann visdom!
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Fina & Kloka råd!
2015-01-22

  Ingrid Trolle
En fin text med
en mycket bra
påminnelse
2015-01-22

  Anna Nickolausson
Behöver man ofta påminnas om
2015-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
En uppmaning som aldrig blir för gammal...så bra...
2015-01-22

  Palett
Fin levnadsregel i din text.
2015-01-22

    ej medlem längre
Fint förmedlat!
2015-01-22

    ej medlem längre
Underbar uppmaning.
2015-01-22

  Rise Little One
Det gjorde jag igår ... och blev lyckligt för den stunden ... så du har rätt vännen!
2015-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att leva efter!
2015-01-22

  louisegirl
Så sant och bra skrivet..
2015-01-22

    Birgersdotter VIP
Fint-så sant
2015-01-22

    ej medlem längre
Att man alltid behöver påminnas om detta! Tack!
2015-01-22

  bumerang
Den hedlinska andan genomsyrar
Den kärleksfulla texten.
Behövs!
2015-01-22

    ej medlem längre
I detta har du sååååå rätt Lars!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin