Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ko ne shvaca, neka se ne paca



htio si biti fantastican
ali si postao previse sarkastican
htio si biti autentican
a postao si ekscentrican

htio si biti eminentan
ali si postao prepotentan
rezultat je evidentan
sada si skroz transparentan

htio si biti dominantan
ali si postao arogantan
rezultat je sokantan
da ne kazem alarmantan

ali ne predaj se, ne gubi nadu
neka oni i dalje misle
da ti mislis
da si uhvatio boga za bradu






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-22 11:51



Bookmark and Share


    lory
A ova je originalna
2015-08-31

  Klara Ord VIP
Härlig text med fin krumelur på slutet!
2015-01-22

  Nanna X
är det ett eget språk? man får lust att översätta.
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP