Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nuförtiden brukar jag inte minnas mina drömmar, men på sjuttiotalet skrev jag drömdagbok. Ju mer jag skrev ner, desto mer kom jag ihåg. Till sist blev det för mycket så jag slutade.


Gubben i Månen

När väckarklockan väckte mig i morse kvart i sex var jag mitt inne i en dröm. Jag befann mig på Månen och kunde se jordklotet på den svarta himlen. Afrikas konturer syntes. Jag sa till den grupp som var med mig att vi befann oss på månen men de trodde mig inte. Då fattade jag att de inte inte kunde se jordklotet uppe i skyn. Bara jag kunde.

Då ringde väckarklockan. Det tog för ovanlighets skull en god stund att vakna.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP