Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vår moder och jordemoder i vars sköte vi människofoster utvecklas


Gaîas bön

Moder Jord som är inunder oss och omkring oss;
hyllat varde ditt namn;
tillkomme ditt sköte;
ske din vilja i samarbete med allt levande;
vårt andliga bröd giv oss idag;
och lär oss förlåta varandra
såsom ock vi förlåter dig;
och inled oss gärna i frestelse,
så att vi får kämpa med vår ofullkomlighet,
ty skötet är ditt, naturen och kärleken,
i detta nu, amen. Ske så!




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP