Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTA MOT HJÄRTA

 

Förväntans

längtan bubblar

som champagne

inombords

 

snart

ska vi ta

varandras sinnen

obegränsat

 

låta

händer varsamt

vandra över

Livets ärr

 

synliga

för oss

osynliga

för andra

 

återerövra

varandras

landskap

i hetsig dans

 

hjärta mot hjärta 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-24 17:56



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Låta händer varsamt vandra över livets ärr, det är snyggt
2015-01-26

  Alicia Stenfors
Vackert om lust
2015-01-25

    ej medlem längre
Mycket fint skriver du här..
2015-01-25

  Valter Örn VIP
Detta är Kärlek/varsamma över varandras ärr/sånt som inte andra vet och kanske är dömande/upprättar varandras värde/älskar varandra obetingat/hjärta mot hjärta
Fin text!
2015-01-25

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2015-01-25

    ej medlem längre
Lustfyllt & vackert!
2015-01-24

  Rise Little One
Underbar resa genom livet!
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Lust och längtan!
2015-01-24

    ej medlem längre
Sinnligt och glädjefullt.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP