Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata om våra problem

Vi pratar inte gärna om problem som känns omöjliga att lösa.

Men små problem som är lätta att lösa förstorar vi gärna upp.




Övriga genrer (Aforism) av Ballongen i skymningen
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-23 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen