Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnes och sörje-text


När du försvann

När du försvann
Du som inspirerade
Du som väckte djupa tankar
Djupare än vad jag nånsin tänkt
Du som spred glädje
Du med det varma leendet
Du med allvaret som gav mening till livet
Du som vågade prata om döden och ta den på allvar
Du som trodde på de människor som du hade omkring dig
Du som kände och gav kärlek
Du som gav hopp
När du försvann
När du plötsligt inte fanns mer, försvann nånting i mig

Du har betytt mycket för mig
Vill aldrig glömma dig




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-05 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen