Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart försvann tron på mig själv?

Vart försvann tron på mig själv?
Tappade jag bort den bland alla akademiska böcker?
Försvann den i det dåliga betyget?
Den var här för en stund sen men nu verkar den vara borta.
Har jag glömt den i en sång?
Finns den i mitt skrivande?
Kan jag hitta tron hos någon annan?

Jag vet nog vart den är.
Den har gömt sig bakom rädslan.
Jag lät rädslan ta för stor plats igen och nu har den vuxit sig stor.
Rädslan behöver krympa och det är bara jag som kan få den att göra det.
Jag måste låta rädslan kännas, jag behöver gå igenom den.
Bara då kan tron komma tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-02 23:19



Bookmark and Share


    ässet
Vackert, starkt och så enkelt skrivet.
2015-06-26

  Bo Himmelsbåge
Kärlek är att släppa rädslan... (Gerry Jampolsky) Du är på rätt väg!
2015-03-08

  menspoeten
Som en vägg liksom, eller som en känsla av meningslöshet kan rädslan visa sig. Jag hejar på dig!
2015-03-04

    vem är jag?
Gillar den skarpt. Fortsätt så :)
2015-03-02

    vem är jag?
Gillar den skarpt. fortsätt så :)
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen