Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är det att mötas på riktigt?


Blotta sitt inre

Att vandra med någon i själarnas djup
Där de starkaste känslorna gömmer sig
när man möts på riktigt, flyter de fram
som att det där med att bara låta tårarna rinna är så självklart

När jag blottar mitt inre och det väller ut
tyngden av det som är svårt att behålla för sig själv
du ser mig, du ser en del av mitt inre

Oavsett om det handlar om lycka eller sorg
Den lättnaden som infinner sig efter gråten
efter att ha visat sin sanna skörhet inför någon är svår att beskriva med ord
Enklast att översätta i det lättaste av skratt.

när vi aldrig gråter inför varandra
när vi aldrig möter varandra i själarnas djup

Gör de oss ensamma?
Gör det oss olyckliga?





Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-10 22:48



Bookmark and Share


  Jaseph
Sköna ord om gråt och skratt. Visst kan det vara så att rädsla att visa känslor inför andra kan avskärma oss från oss själva och andra.
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen