Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara mötas

Kliv fram i ljuset
Visa din gestalt

Du behöver inte prestera
Du har ingenting att bevisa

Jag vill bara möta
Jag vill bara känna någon annans existens.




Fri vers (Fri form) av Ballongen i skymningen
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-25 23:53



Bookmark and Share


  Trädskugga
Viktigt om viktiga möten som blir av :)
Fint!
2015-06-26

  Emelie Hansen
Gillade den! Den är enkel och rak och man känner lätt igen sig i känslan och även tanken.:)
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen