Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
222


Liv finns



Liv finns
här
Inom mig


Äntligen




Helena 2015-01-23




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-23 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är magi, att veta att livet nyss börjat leva inuti. Kvinnan är verkligen välsignad. Och Du också.
2019-05-13

    ej medlem längre
Mammakänslorna vaknade. Och hela kroppen aktiverades för detta stora som nu håller på att ske.
2019-02-19

  Anita Brännström VIP
Vilken lycka...jag hoppas det håller i sig..kram
2015-04-17

  Carl Mikael Fäldt
Synnerligen trevligt att läsa dessa 8 ord ur vilka allt välbefinnande låter sig visas!
2015-04-15

  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-04-14

  Ronny Berk
livs goda poesi, funnen och väl fint beskriven, ja !
2015-02-06

  Rise Little One
Insikten kommer ...
2015-01-23

  stig wikman
OCH ÄNTLIGEN.
Får man läsa
dej igen.

KRAM TILL DEJ HELENA.
2015-01-23

    ej medlem längre
Skönt att läsa..
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW