Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARGTIMMEN

 

 

När vargtimmen ylar då skälver min själ

och svettpärlor fuktar min kalla kropp

Då finns där en bävan en fruktan för dagen

för tiden när solen går upp

 

Med bultande hjärta och kvävande andetag 

vill jag hels av mörkret bli famnad

Sjunka i dvala

gömmas

När vargtimmen helt mej förlamar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-23 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint förmedlad känsla, som man helst vill slippa...
2015-01-28

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2015-01-25

    ej medlem längre
Vacker modstulen dikt.
2015-01-24

  ULJO
fint men melankoliskt förmedlat
2015-01-23

    ej medlem längre
Så sorgset men så fint diktat!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP