Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlöst liv

Natten sänker sina kistor
Blyet vilar över natten
Sänken livet till djupet
Livets svärta rita linjer
Rakt fram finns framtiden
Där bakom finns något
Annat ett enkelt liv
Att vara bara
Ett enkelt liv




Fri vers (Prosapoesi) av backsippa
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-23 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa