Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är inte svart

Den är ljusgul luktar sött
Stilla är evigheten för den som ljust dött

Kanske kan någon säga vad allt handlar om
En saga kan inte klä sorg
Ett måttband kan mäta evigheten
Men vad skall med det till
Tusen tankar eller något annat
Mäter bara in en dag

Hur mycket vill Gud
Livet är så skört




Fri vers av backsippa
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-23 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa