Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att samvara eller inte samvara, det är frågan.

 

gillar inte folksamlingar

 

en enda person är

tillräckligt

i en människa existerar allt

man kan gå vilse i henne

 

allt över tre är en folksamling

 

© Kjell Åhsberg

 




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-24 16:16



Bookmark and Share


  ULJO
Ensam är stark heter det ju men social gemenskap kan man inte vara utan, eller?
2015-01-24

  Chawa VIP
Den var bra! Ja, ibland gäller det att ha både karta och kompass till hands. Håller verkligen med i orden här!
2015-01-24

    ej medlem längre
;)

2015-01-24

    ej medlem längre
Håller med om detta, jag undviker också folksamlingar, det blir för mycket på en gång.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg