Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegods

 

Det är tiden det tar/innan

man slår i / marken

 

man känner/ den blanka ytan

och

tänker/ att man kan / fortsätta

lite

till

 när någon säger/ att det är

för sent

 

det är

man / slutar

le




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-24 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det stämmer exakt - sorgen andas
2015-01-31

  Scarlett Miryam VIP
Tyvärr igenkänning... (vore det inte bättre om man tänkte: vad fan menar kvinnan?)
Och så blir man så ful när man slutar le, så man måste bryta upp något så att det inte är för sent ändå.
2015-01-26

    ej medlem längre
en mörkare
ljusare bild
lekleder
+
2015-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd dikt och fin bild!
2015-01-25

  i af apa
...
...
... ...

gör ont
men bra...
bara bra
bra...
.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo