Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT STJÄRNORNA

 

I tystnad

faller snön

utanför

 

bäddar

rent

på marken

 

hänger

snöstjärnespets

i träden

 

sopar bort

fotspår

på isgolv

 

ingen ser

stigen

du gick

 

bort

från ångest

till rofylld vak

 

där stjärnor

ska lysa frid

över ditt minne

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-25 18:17



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja här talar texten bra för sig själv!
2015-05-12

  bittemi VIP
En mycket vacker text som berör starkt!
2015-01-26

    Dan Myrbeck
Vacker, berörande, bra
2015-01-26

    Birgersdotter VIP
Vackert och så sorgligt.
2015-01-26

    ej medlem längre
Ooo så skört och vackert, det må vara sorgligt, men det vackra tar över.
2015-01-26

  Linda CH VIP
Sorgligt men vackert!
2015-01-26

  Lars Hedlin
En text som berör!
2015-01-26

  KattenKin VIP
Vackert uppmålat på alla sätt och vis, fast storyn är sorglig!
2015-01-26

  ULJO
En njutbar läsning detta, bokmärke
2015-01-26

  Petter Wingren
Stark text
2015-01-26

  Valter Örn VIP
Vackert vemod i minnet....
2015-01-25

  Alicia Stenfors
Vacker lyrik om minne.
2015-01-25

    ej medlem längre
Ord av guld som föder bilder och tankar.
2015-01-25

    ej medlem längre
Makalöst vackert..
2015-01-25

  Teresia Ridell
Vemodigt, starkt och vackert. Gillas !
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som framkallar rysningar!
Sista stycket är underbart vackert.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP