Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


TIDIG MORGON

 måndag morgon

jag vaknar av radion går i gång

ser på klockan

vänder mig om

vill somna om

det går inte

så jag går upp drar upp persiennen

så lägger jag mig igen

ligger och ser

hur ljuset kommer mer och mer

i morgonens tidiga

gryningstimma

ligger jag och tänker på

vad den nya dagen

med sitt oskrivna blad

har att erbjuda mig

en intressant början på dagen

och den nya veckan

som just har tagit sin början

 

 

anits 26 januari 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-26 12:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tycker om känslan du förmedlar...att kunna ligga kvar och fundera lite... skönt...
2015-01-28

  Ljusletaren VIP
Men varför ställer söta frun radion så den går igång? Sover du inte nog dåligt ändå. Sov så länge du kan och fortsätt och skriv som du kan så bra/kram
2015-01-28

    maija tuori

Fin berättelse.
2015-01-27

  Lars Hedlin
TAck för denna! :)
2015-01-27

    ej medlem längre
Så väcks vi ur vår blunder å Herren skapar under!
2015-01-27

  ULJO
Fin betraktelse du levererar
2015-01-26

    Dan Myrbeck
Så här efter helgerna, brukar tiden gå fort....

....och plötsligt är det Påsk!

2015-01-26

  Bibbi VIP
Tack för Din berättelse!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP