Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kineserna använder samma tecken för förtjänst och för makt


Maktens förtjänst


Makt,
ge mig makt
så jag ska göra det jag tänkt
i min egen takt
jag står i givakt
väntar på att någon ska ta kontakt

ingenting kommer längre att vara intakt

jag ska få den makt jag förtjänar
känner mig säker
jag är redo
att skriva kontrakt




Bunden vers av Onomatoprofet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-29 23:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Underfundig som vanligt. Skulle också vilja ha makt, men det är nu en gång staten som äger oss arbetslösa. Tur att ingen kan hindra oss från att vara poeter.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP