Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Basho


haiku27jan15

ute på gatan
en bil susade förbi
ljudet av bensin




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-27 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP