Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJEKÄLLA

 

Jag

är glad

av dig

 

när

du står

framför mig

 

blå ögon

glittrar

röda läppar ler

 

en ballong

av längtan

svävar

 

strävar

mot himmels

höjd

 

när du

är glad

av mig

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-27 20:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint om
glädje!
2015-01-29

  Valter Örn VIP
Från början till slut: Jag är glad av dig, när du ör glad av mig !
Kan det uttryckas bättre...
2015-01-28

  KattenKin VIP
Behaglig med glädjespritter!
2015-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott...underbar känsla...
2015-01-28

  Lars Hedlin
Tycker om denna! :)
2015-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Text att tycka om och det gör jag.

Vara glada av varandra.
2015-01-28

  Petter Wingren
Naivistiska charmig dikt om glädjen i mötet
2015-01-28

  ULJO
Mycket fint skrivet
2015-01-27

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla av glädje du förmedlar här..
2015-01-27

    ej medlem längre
Så skall det vara :) Fin text!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP