Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celler

Främlingsfientligheten
är likt cancerceller
i samhällskroppen

När samhället är
förutsägbart
och stabilt
ligger cellerna
i vila

När samhällskroppen
genomgår förändringar
som hotar tryggheten
och stabiliteten
förökar sig cellerna

Cellerna växer i antal
och blir elakartade bölder
som biter sig fast
i samhällets olika grenar
och sipprar ut sitt
gift

Glöm aldrig bort
tidigare angrepp
och vad det ledde till




Fri vers av AA VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-27 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP