Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad.

Vi gick tillsammans genom stadens gator, vi gick i natten en promenad.
Vi såg på stjärnor på himlavalvet, vi såg på båtar som låg på rad.
Vi hörde skvalpet ifrån vattnet, vi gick i natten i våran stad.
Vi gick i natten genom stadens gator, vi gick i natten en promenad.
Bussen hade slutat köra, tåget stod ännu still.
Så vi tog taxi genom stadens gator, för det var hemåt vi bara vill.
Vill hem med våra kroppar, hem och släcka våran glöd.
Hem i natten med våran längtan, släcka hunger med kärleksbröd.
Att få vandra genom nattens gator och sen få vakna i din famn.
Är precis som fiskarn som med fångsten att äntligen få gå i hamn.
Det är lyckan få förunnat, men i drömmen är du fri.
Då kan allt få ske och hända, kan hända dig mig ni och vi.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 195 gånger
Publicerad 2015-01-29 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis