Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODDROPPEN

 

Vass egg rispade

hudens fästning

 

ville släppas in

 

väcka hjärtats

slumrande rädsla

 

omsorgsfullt inslagen

i fasors trycksvärta

 

så fel jag hade

 

vass egg var mjuka

händers ömhet

 

för att öppna hjärtats

låsta kamrar

 

och älska mig 

till sista bloddroppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-29 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2015-01-30

  ULJO
Så fint
2015-01-29

    ej medlem längre
Jättefin denna..
2015-01-29

  Valter Örn VIP
Insides skildrat med erfarenhet...
2015-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten kan hjälpa andra som har bittra erfarenheter!
Bra förmedlat.

2015-01-29

  Katinka VIP
Å vad vackert
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP