Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ko ima vise problema je danasnja tema


Ja san se toliko zazelija
nase domace spize
a ti kazes da ti nije do niceg
da te sve iznutra nesto grize

Ja san uzrok svojih problema
tražija izmedju amigdale i hipofize
a ti si posta jos jedna zrtva
dugogodisnje financijske krize

Ja cu poslusati savjete
lijecnicke ekspertize
a tebi bi dobro dosla
koja seansa psihoanalize

Kome je od nas gore
na to mislin da odgovora nema
a poznas li ti mozda nekog
ko zivi zivot bez problema?




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-29 20:47



Bookmark and Share


    lory
Bravo dojdi na spizu u m...mö Hehehe
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP