Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke i blått


meandrar

Mitt blod rinner genom Styx, min tid
finner plats i oändlighetens
kammare.

Jag vandrar boulevader
, passerar roller
i ofantliga
; i små
; i dödliga

Meandrar blir röda, genom
icke vandrad terräng,
men oändliga i form.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 166 gånger
Publicerad 2015-01-29 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk