Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundad

Alltid lika grunt där uppe
Men bottenlöst när foten når den bruna jorden
Smältan i soltäcket på ytskiktet
Skräddare och syrsors spel
Jag lägger mig ned
Själen svald och tinad
I surret




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-30 01:36



Bookmark and Share


  Epione VIP
Känns som ett barndomsminne. Själen svald och tinad. gillar
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP