Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via google!


Let the magic flow

Live and believe

Let the magic flow

 

Forget all sorrows

Be as one and cheer the path

 

Take hold on all beautiful souls

Never let go feel the warmth

 

Love and live

Be right in that great moment

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-30 09:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Sounds nice!
2015-02-03

    ej medlem längre
Verkligen lev i nuet, fånga dagen i din hand.
2015-01-31

  Angel of love
Underbar text.
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Yes!!
2015-01-30

  Ingrid Trolle
Just så!
2015-01-30

  Teresia Ridell
Ja så fint du fångar, det viktigaste;att fånga stunden !
2015-01-30

  louisegirl
Gäller att leva i stunden..
Ta vara på det fina <3

Jättefint skapat!
2015-01-30

  louisegirl
Gäller att leva i stunden..
Ta vara på det fina <3

Jättefint skapat!
2015-01-30

    ej medlem längre
Fin, ärlig, levande!
2015-01-30

  amanda_panda
Väldigt vackert. Gillar skarpt! <3
2015-01-30

  Sturesdotter
Här och nu, med eftertanke.
Precis så.
2015-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint budskap att ta till sig!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin