Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På bilden svartavinbär-plock dock


Hallonhaiku

Tar in sommaren

från trädgården hallonen

ur frysen till kräm 




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-31 13:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Gillas!
2015-02-01

  ULJO
Kanonbra skrivet
2015-01-31

    ej medlem längre
och våren växer!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

prima donna