Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGA ..

Ska jag våga fråga om du älskar mig?
Jag vet ditt nummer ska jag våga ringa till dig?
Jag vet vad du heter ska jag våga prata med dig?
Men tänk om du lämnar mig ensam?
Ska jag Våga??




Fri vers av Martina2
Läst 475 gånger
Publicerad 2004-09-05 16:19



Bookmark and Share


    nilla
Klart du vågar!! De kommer gå jätte bra!!=)
2004-09-05

  emilia
VÅGA. Risker kan leda till chanser. Chanser kan led till lycka!
Fint skrivit.
2004-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Martina2