Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - press


om man går för fort
hör man inte sorgen i pinnen som knäcker
hör man inte delningens jammer och rop
det kan man inte
men det är ju också så mycket lättare
att slingra sig mellan fartränderna
mellan det rosa glittret och det fluffiga lilla röda
och låta tryckpressen gå




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-31 18:18



Bookmark and Share


  evana
Ja precis så. Det krävs mod att stanna upp och känna efter!
2015-02-01

  i af apa
helt sant...!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP