Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck. Läste hans senaste text: "Innehållsförteckning" och fick inspiration!


Det värsta med att läsa etiketter

är att man blir medveten

om att det är äkta citron i diskmedlet

och syntetisk citron i maten 

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 384 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-01-31 23:53



Bookmark and Share


    Zernatiah
Right on point!
2015-05-22

  menspoeten
Så himla bra!
2015-03-17

    Jennie F
Skrämmande roligt!
2015-02-27

  Johan-70
Ja va fan är vi på väg?
2015-02-05

  Angel of love
Ja man slutar aldrig förvånas.
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Hu då...men man får nog ändå fortsätta att läsa etiketterna...
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Det bästa med att läsa etiketter
är att dom ger inspiration till
bra texter.
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Syrlig
satir.

PS: Stort tack, ja ryckte till när ja såg mitt namn nämnas - och blev
glad!
2015-02-02

    ej medlem längre
den är nog så besprutad att diskmedlet är desinficerande också
2015-02-02

  Petter Wingren
Klarsyn
2015-02-02

  Valter Örn VIP
Ibland är det bättre att vara lyckligt omedveten ...
2015-02-01

  M M Mannheim VIP
Helt riktigt, helt riktigt!
2015-02-01

  Lars Hedlin
JA jisses...JA så kan det mycket väl vara ibland!
2015-02-01

    ej medlem längre
Skall man leva naturligt måste man odla allt själv och göra allt från grunden. I dagens värld lever man farligt, och kan inte undvika det.
2015-02-01

    ej medlem längre
..bra text.. och ja, att
läsa enbart etiketter
är att läsa i blindo..
2015-02-01

  Ingrid Trolle
Bra Connie! Jag
känner för att samla
människor till protest.
Om ni själva bakar
ert bröd, så vill jag
bara upplysa om att
mjölet är manipulerat,
så att det inte skall
"klumpa sig"
2015-02-01

  ULJO
Ja tänk så snedvriden vår värld är. Man kan ju inte lita på något nuförtiden.
2015-02-01

  KattenKin VIP
Hemska tider! ...lever vi i just nu.

Bra demonstrerat!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie