Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möshomla

Ligga kvar i sängen
trots gryningsljus och slammer
snusa på kudden
gunga sig tillbaka
till den goda drömmens land
fånga känslan
fånga rytmen
sjunka in
slappna av
träffa de andra möshomlorna
bara en liten stund till
ba... stund...
ba...
zzz




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-01 09:37



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Lätt att falla för frestelsen. Till och med texten får mig att bli dåsig. Du har alltså lyckats!
2015-02-03

    ej medlem längre
:)
2015-02-03

    Lena Söderkvist VIP
Latmask! Hahaha.
2015-02-01

  Anya VIP
Fick hjälp av Marita nedan. Hade inte heller stött på ordet innan... vilket härligt ord och en mysig ton i texten. Man börjar nästan gäspa själv.
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Fick minsann slå upp möshomla.
Något som rör sig väldigt långsamt.
Nu förstår jag texten.
Bra förmedlat.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP