Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på google!


Molnande tand !

Molnande tand allt satt i brand

Fyller i med vax allt blir bättre strax

 

Aptit utgår frustration uppstår

Biter i torkad frukt gott! Nej inte direkt

 

Inhalerar kylig luft ilar och krakelerar

Ballanserar och nöter akut bristande söndertrasad

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-01 12:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Gör ont att läsa, hoppas att det ordnar sig.
2015-02-04

  Fem hjärtan VIP
Hu.. Inget trevligt! Men en bra dikt..! :-) Hoppas att du fått hjälp!
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Låter inte trevligt...hoppas att det fixar sej snart...
2015-02-02

  Anna Nickolausson
usch den känslan isar i märg och ben
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Otäckt - hoppas på
snar bättring!
2015-02-02

  Lindha W Gustavsson
Du klarar även att skriva när du har ont - bravo!
2015-02-02

  ULJO
Inget vidare det där men en bra text blev det på köpet
2015-02-01

  Teresia Ridell
Aj:( inget kul alls, hoppas det blir bättre !!
2015-02-01

  Connie
Inte alls bra. Hemskt, hoppas du har fått hjälp!
2015-02-01

    Birgersdotter VIP
Jobbigt
2015-02-01

  Carina Bendix
Oj, det låter inte bra. Hoppas det inte handlar om dig.. :/
2015-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tandvärk...
Om den måste
bort inom kort
kan då ge
värk i börs!
2015-02-01

  Ingrid Trolle
En molande tand
har en tendens att
spegla molandet i
den såriga själen.
Kram till dig och
tanden
2015-02-01

    ej medlem längre
Ryser bara jag hör talas om tandvärk. Stackars dig!
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
Hade tandverk som barn och jag minns det ännu.
2015-02-01

  louisegirl
Aj, hemskt med onda tänder..
lider med dig <3
2015-02-01

    Lena Söderkvist VIP
Aaaaaj! Vet du om att sådan här poesi kan skapa fysisk smärta hos folk?! Av sympati.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin