Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


Starka andetag känsliga beröringar!

I en vild gemensam lek ger vi oss hän

Vi sliter av oss våra kläder

Snart blottar vi vår nakenhet

 

Med blodröda siden band binder jag dig i sänggaveln

En svart sammetssjal täcker dina ögon

Det enda du förnimmer är doften och ljuden

 

Sakta låter jag dunig fjäderboa dansa över din kropp

Skälvandes stönar du i full njutning

Mina händer greppar dina höfter stadigt

 

Med en roterande rörelse penetrerar jag dig

Min stolthet pulserar inom

Du ber om mer och mer

 

Starka andetag känsliga beröringar

Snabba rörelser med focus

Eruption explosion bortom allt annat

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-01 12:41



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härligt heta rader..:-)
2015-02-03

  Angel of love
Hetta ;)
2015-02-03

    Dan Myrbeck
Härligt hett!
2015-02-02

    prima donna
Sånt här kan man försörja sig på att skriva tror jag :) pirrigt
2015-02-02

  ULJO
Väl förmedlat detta
2015-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Heta toner i din text!
2015-02-01

  Teresia Ridell
Intensivt, brännande, djupt berörande.. Starkt !!
2015-02-01

    Erika H
Här var det het poesi... härligt med lite bondage... sätter extra krydda på texten.

Snyggt och hett!
2015-02-01

  Margit Grell
Färgstark, erotisk, kraftfull i en ljudbang bortom allt....
2015-02-01

  Carina Bendix
Sensuella rader..
2015-02-01

    ej medlem längre
Hett och häftigt...
2015-02-01

  amanda_panda
Slående sensualism
i passionens hetta..
Utstrålar självsäkerhet
och värme! Gillas! :)
2015-02-01

  louisegirl
Starkt och hett..;)
Bra förmedlat!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin