Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hittat i google!


Sakta vissnar han mer och mer

Inte ska väl du sitta där och vara nere!

– Nej nu får du sluta att gråta det börjar ju bli pinsamt

 

Se så! Ryck upp dig nu men vad fan blir du så arg för?

Skärp dig människa, ähh nu går jag härifrån!

 

Sakta vissnar han mer och mer

Sparkad spottad förödmjukad vill inte mer

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 281 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-02-01 12:43



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Att inte våga se människan på djupet, fint förmedlat här.
2015-02-04

  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt skaldat. Vi säger mycket till varandra, som kan göra mycket ont.
2015-02-04

    ej medlem längre
Starkt och tänkvärt.
2015-02-03

  KattenKin VIP
Hurtbullskommentarer som övergår i otålighet när man vill bli hörd och sedd på riktigt provocerar verkligen!
2015-02-03

  Fem hjärtan VIP
Dina ord berör på djupet!
2015-02-03

  Angel of love
Stark text,en text som behöver omfamnas med en kram <3
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
I ett sådant läge behöver man nog något annat...berörande bra...
2015-02-02

  Anna Nickolausson
ger en dämpad känsla full av vemod
2015-02-02

    Dan Myrbeck
Berörande, tänkvärd
2015-02-02

  Anya VIP
Trovärdiga kommentarer... Vad säger vi egentligen till varandra?
2015-02-02

    prima donna
Mycket starkt förmedlat! Världen kan vara rätt hård kall :(
2015-02-02

  Teresia Ridell
Ger en känsla, att man bara vill gå fram och krama om. Ingen ska behöva ha det så. Tårar kan aldrig bli pinsamma.
Svidande ord med stark beröring.
2015-02-01

    ej medlem längre
Total oförståelse där ...
2015-02-01

    Birgersdotter VIP
Berör
2015-02-01

  Margit Grell
Sanna rader om att varken vilja eller kunna förstå.
2015-02-01

  Carina Bendix
Starka känslor, bra förmedlade.
2015-02-01

  Grubbelmia
Stark text, med stor närvarokänsla!
2015-02-01

  Ingrid Trolle
Mycket bra skildring
av människans utsatthet.
Grymheten i uppmaningarna
är förmodligen den känslokalle
omedveten om. Det kallas
för uppmuntran.
2015-02-01

    ej medlem längre
Ord som känns smärtsamma att läsa.
2015-02-01

  amanda_panda
Bra förmedlat om en
tuff och känslokall situation
som sorgligt nog är vanligt
förekommande i verkliga livet. <3
2015-02-01

    ej medlem längre
Inte konstigt om en sån människa inte orkar med livet. I en sån situation är man extremt känslig.
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Att stjälpa i stället för att hjälpa!
Bra skrivet.
2015-02-01

  Miss Mod
Omgiven av ogynnsamma omständigheter, bra beskrivning!!
2015-02-01

  louisegirl
Sånt gör ont.<3.
Fint framfört!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin