Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på google..OBS! Innehåller nakenhet! :)


Kisses in circles!

I love those sparkling notions

And I long to wright words on your naked body

 

Tune in to your breathing and hot movement

Kisses in circles with eyes closed

 

A wave of warmth in a hot embrace

Let’s do it again!

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-01 12:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat!
2015-02-04

  Angel of love
Härlig känsla i texten.
2015-02-03

    Dan Myrbeck
Fin idé att skriva
på huden!
2015-02-02

  Lindha W Gustavsson
Alltid lika varmt och ömt med vackra passande foton till!
2015-02-02

  Teresia Ridell
Underbart, ömt, mjukt, hett. Flätat mycket fint med ett bra flyt i orden.
2015-02-01

  Margit Grell
Poetiskt varm!
2015-02-01

    ej medlem längre
Sexigt...
2015-02-01

  amanda_panda
Like it a lot! :)
2015-02-01

  bumerang
"wright words on your naked body"
mysig mjukstart.
Kärlekfull andning genom texten.
2015-02-01

  louisegirl
Varm i känsla, stark åtrå..
Fint framfört!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin