Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag kommer

när jag kommer
skall jag
ödmjukt
böja mig mig ner och
kyssa marken

skall jag
kyssa marken och
jublande
dansa
av glädje

skall jag
sorgset
se på det nyslaktade
lammet
men med
lust
skall jag äta det

jag skall
smeka
era rynkiga kinder
kyssa
era ådriga händer
ge er mitt
heta hjärta


och jag skall
låtsas att nu är för
alltid




Fri vers av Aisha VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-10 15:48



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Gu' vad du kan. Jag känner mig hedrad att få läsa dessa dikter. Tack för din röst.
Mikael
2006-09-16

    Jess81
Jag blir alldeles tårögd..du skriver med en otrolig känsla!
2006-04-21

  Dilsewat
så mycket du lämnar öppet här!
Hängivenhet och kärlek och tro!
2006-04-21

  Albert
om det ska skrivas en helig skrift från 2000-talet
ska absolut den här dikten vara med
ABSOLUT!!!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP