Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan.

Känslan
den harmoniska.
Glädjen som
sitter i väggarna.
Kärleken den starka
glittrar och lyser.
Stilla nynnar lyckan
som en vacker melodi.
Allt detta sparar jag
i mitt hjärta.
Vårdar det ömt
tills vi åter ses.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-01 20:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat!
2015-02-05

  Lars Hedlin
VACKERT!
2015-02-03

    ej medlem längre
Underbar fin känsla.
2015-02-03

    ej medlem längre
Underbart!
2015-02-02

  ResenärGenomLivet
Skön känsla, detta...
2015-02-02

  Chawa VIP
Positiva känslor i kärlekens tecken! Väl värda att vårda ömt i glädje!
2015-02-02

    ej medlem längre
Barnbarn väcker känslor som du fint beskriver..
2015-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Fin, stilla lycka speglas
i denna text.
2015-02-02

  ULJO
Härlig känsla i denna text
2015-02-01

    ej medlem längre
Du har hittat en skatt.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP