Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig stilla

När betongen gungar
Resmål Rondell

Håll mig stilla
Varligt stilla

När almanackan alarmerar
slagskepp i sängen

Håll mig stilla
Varligt stilla

När vi dansar nära
vår korta stund på jorden

Håll mig stilla
Varligt stilla




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-01 22:47



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Det är en stor konst att bevara stillheten när det "stormar" runt omkring.
2015-02-03

  Anya VIP
Tydliga bilder framträder... jaa det gäller att hitta stillheten i alla dessa rörelser.
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP